kup bilety onlinekup bilety online

Zapraszamy na premiery studenckie

Drodzy Studenci,

specjalnie dla Was wprowadzamy w naszych teatrach premiery studenckie! Będą to wybrane popremierowe spektakle, na które przygotowaliśmy dla Was bilety w obniżonych cenach.

Po nich zaprosimy do uczestnictwa w spotkaniach z aktorami i twórcami spektaklu, które będą prowadzone przez panią Annę Maruszeczko – redaktor naczelną miesięcznika ”Uroda Życia”. Spotkania adresowane są do studentów oraz naszych pozostałych widzów, którzy chcą wziąć udział w dyskusji wokół premiery.

Bilety dla studentów do 26. roku życia w cenie 50 zł można zarezerwować drogą mailową pod adresami: bilety@teatrpolonia.pl i bilety@ochteatr.com.pl lub telefoniczną pod nr: 22 622 21 32 i 22 589 52 00. Bilety są dostępne bezpośrednio w kasach teatrów. Przy odbiorze należy okazać legitymację studencką (1 legitymacja – 1 bilet). Bilety na premiery studenckie dostępne są dla studentów w zniżkowych cenach, a dla pozostałych widzów w cenach regularnych.

Terminy najbliższych premier studenckich:

18 listopada, godz. 19:30 – PRÓBY, Teatr Polonia

2 grudnia, godz.19:30 – HUŚTAWKA, Och-Teatr